AWE-some: AfterWork Eclectic (4/6)

AWE-some: AfterWork Eclectic (4/6)

Op dinsdagavond 13 september staat de vierde speeldag van de AWE-some op het programma. Zet jij op deze avond je beste score neer?

AWE-some staat voor AfterWork Eclectic: gezellig samen golfen met je (golf)vrienden na het werk. Dat is nog eens ontspannen!  We spelen op zes dinsdagavonden 9 holes op de C-lus en bij één deelname maak je al kans op de geweldige prijs. Maar... hoe meer je meespeelt, hoe groter je kans op goede scores en hoe groter de kans op de prachtige hoofdprijs: een fantastisch (gepersonaliseerd) GolfRebels prijzenpakket t.w.v. € 200,-! 

Bij deze eclectic speel je (maximaal 6 keer) de C-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een dubbel bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus de strokes is je netto resultaat. 

Resterende speelavonden
  • Dinsdagavond 13 september
  • Dinsdagavond 20 september
  • Dinsdagavond 27 september

Spelregels
  • Strokeplay Eclectic met 50% handicapverrekening. De handicap die je de eerste keer opgeeft telt mee voor het klassement. 
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • Scorekaart op de speelavond inleveren in de daarvoor bestemde bak bij ROEST.
  • De volgende dag komen de nieuwe tussenstanden online te staan.

't Prijskaartje
Deelname kost € 32,50 per keer (€ 10,- voor rondekaarthouders). Dit is inclusief greenfee, twee drankjes (bier/fris/huiswijn) én kans op de hoofdprijs.

Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST een heerlijke wisselende dagschotel aan voor slechts € 13,50. Laat bij je aanmelding weten of je hier gebruik van wilt maken. 

Meedoen? 
AWE-some is oorspronkelijk een inloopwedstrijd, maar vanwege de aanhoudende drukte op de baan is het raadzaam je vooraf in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. De starttijden zijn tussen 16:48 uur en 18:48 uur en verdeeld in twee verschillende blokken. Het eerste blok bestaat uit starttijden vóór 18:00 en het tweede blok uit starttijden ná 18:00. Geef op het inschrijfformulier aan wat je voorkeur is, dan proberen we hier rekening mee te houden. Op het laatste moment inlopen is mogelijk, maar let op: vol=vol.

De AWE-some wordt mede mogelijk gemaakt door GolfRebels: stijlvolle en comfortabele lifestyle- & golfwear. Kijk voor meer informatie op www.golfrebels.com of ontdek de GolfRebels voorjaarscollectie in onze golfshop.

Inschrijfformulier AWE-Some 13 september 2022

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap *
Ik heb een rondekaart *


Ik wil graag starten *


Ik eet aansluitend een hapje mee *


Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming? *

Beveiligingscode