AWE-some: AfterWork Eclectic (3/6)

AWE-some: AfterWork Eclectic (3/6)

Op dinsdagavond 31 mei staat de derde speeldag van de AWE-some op het programma. Zet jij op deze avond je beste score neer?

AWE-some staat voor AfterWork Eclectic: gezellig samen golfen met je (golf)vrienden na het werk. Dat is nog eens ontspannen!  We spelen op zes dinsdagavonden 9 holes op de A-lus en bij één deelname maak je al kans op de geweldige prijs. Maar... hoe meer je meespeelt, hoe groter je kans op goede scores en hoe groter de kans op de prachtige hoofdprijs: een fantastisch (gepersonaliseerd) GolfRebels prijzenpakket t.w.v. € 225,-! 

Bij deze eclectic speel je (maximaal 6 keer) de A-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een dubbel bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus de strokes is je netto resultaat. 

Resterende speelavonden
  • Dinsdagavond 31 mei
  • Dinsdagavond 7 juni
  • Dinsdagavond 14 juni
  • Dinsdagavond 21 juni

Spelregels
  • Strokeplay Eclectic met 50% handicapverrekening. De handicap die je de eerste keer opgeeft telt mee voor het klassement. 
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • Scorekaart op de speelavond inleveren in de daarvoor bestemde bak bij ROEST.
  • De volgende dag komen de nieuwe tussenstanden online te staan.

't Prijskaartje
Deelname kost € 32,50 per keer (€ 10,- voor rondekaarthouders). Dit is inclusief greenfee, twee drankjes (bier/fris/huiswijn) én kans op de hoofdprijs.

Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST een heerlijke wisselende dagschotel aan voor slechts € 13,50. Laat bij je aanmelding weten of je hier gebruik van wilt maken. 

Meedoen? 
De starttijden zijn tussen 17:04 uur en 18:56 uur en verdeeld in twee verschillende blokken. Het eerste blok bestaat uit starttijden vóór 18:00 en het tweede blok uit starttijden ná 18:00. Op het laatste moment inlopen is mogelijk, maar let op: vol=vol.

De AWE-some wordt mede mogelijk gemaakt door GolfRebels: stijlvolle en comfortabele lifestyle- & golfwear. Kijk voor meer informatie op www.golfrebels.com of ontdek de GolfRebels voorjaarscollectie in onze golfshop.