AWE-some: AfterWork Eclectic (1/6)

AWE-some: AfterWork Eclectic (1/6)

Op dinsdagavond 24 augustus starten we, na het succes van de vorige periode, weer met een nieuwe editie van de AWE-some. Weet jij deze editie te winnen?

AWE-some staat voor AfterWork Eclectic: gezellig samen golfen met je (golf)vrienden na het werk. Dat is nog eens ontspannen!  We spelen op zes dinsdagavonden 9 holes op de C-lus en bij één deelname maak je al kans op de geweldige prijs. Maar... hoe meer je meespeelt, hoe groter je kans op goede scores en hoe groter de kans op de prachtige hoofdprijs: een fantastisch (gepersonaliseerd) GolfRebels prijzenpakket t.w.v. € 200,-! 

Bij deze eclectic speel je (maximaal 6 keer) de C-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een dubbel bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus de strokes is je netto resultaat. 

Speelavonden
  • Dinsdagavond 24 augustus 
  • Dinsdagavond 31 augustus 
  • Dinsdagavond 7 september
  • Dinsdagavond 14 september
  • Dinsdagavond 21 september
  • Dinsdagavond 28 september

Spelregels
  • Strokeplay Eclectic met 50% handicapverrekening. De handicap die je de eerste keer opgeeft telt mee voor het klassement. 
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • Scorekaart op de speelavond inleveren in de daarvoor bestemde bak bij ROEST.
  • De volgende dag komen de nieuwe tussenstanden online te staan.

​Meedoen? 
AWE-some is oorspronkelijk een inloopwedstrijd, maar vanwege het coronavirus dien je je op dit moment in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. De starttijden zijn tussen 16:45 uur en 18:45 uur en verdeeld in twee verschillende blokken. Het eerste blok bestaat uit starttijden vóór 17:45 en het tweede blok uit starttijden ná 17:45. Geef op het inschrijfformulier aan wat je voorkeur is, dan proberen we hier rekening mee te houden. 

't Prijskaartje
Deelname kost € 32,50 per keer (€ 10,- voor rondekaarthouders). Dit is inclusief greenfee, twee drankjes én kans op de hoofdprijs.

Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST een heerlijke nasi schotel met saté en kroepoek aan voor slechts € 12,50. Laat bij je aanmelding weten of je hier gebruik van wilt maken. 

De AWE-some wordt mede mogelijk gemaakt door GolfRebels: stijlvolle en comfortabele lifestyle- & golfwear.  

Let op: de inschrijfperiode is verlopen. Het is daarom niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit evenement.