Golfen & het coronavirus
Gezien de weersomstandigheden bekijk voor je bezoek altijd onze baanstatus!

Voorlopig is de Par 3/4 baan beperkt te boeken i.v.m. de huidige baanconditie door de hoeveelheid neerslag van de afgelopen tijd.

Houd je alsjeblieft aan onze corona-maatregelen. Alleen samen maken we golf mogelijk!
Meer informatie
AWE-Some: AfterWork Eclectic!

AWE-Some: AfterWork Eclectic!

AWE-some staat voor AfterWork Eclectic: gezellig samen golfen met je (golf)vrienden na het werk. Dat is nog eens ontspannen! Na het succes van de editie in juni/juli, is er besloten om een nieuwe editie te starten in de maanden augustus/september. We spelen op zes dinsdagavonden 9 holes op de C-lus en bij één deelname maak je al kans op de geweldige prijs. Maar... hoe meer je meespeelt, hoe groter je kans op goede scores en hoe groter de kans op de prachtige hoofdprijs: een fastfold golftrolley t.w.v. € 200,-! 

Houd de avonden vrij in je agenda en speel en eet gezellig mee! 

Bij deze eclectic speel je (maximaal 6 keer) de C-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een dubbel bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus de strokes is je netto resultaat. 

Speelavonden
  • Dinsdagavond 11 augustus 
  • Dinsdagavond 18 augustus
  • Dinsdagavond 25 augustus 
  • Dinsdagavond 1 september
  • Dinsdagavond 8 september 
  • Dinsdagavond 15 september
Spelregels
  • Strokeplay Eclectic met 50% handicapverrekening. De handicap die je de eerste keer opgeeft telt mee voor het klassement. 
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • Scorekaart op de speelavond inleveren in de daarvoor bestemde bak bij ROEST.
  • De volgende dag komen de nieuwe tussenstanden online te staan.
​Meedoen? 
AWE-some is oorspronkelijk een inloopwedstrijd, maar vanwege het coronavirus dien je je op dit moment in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. De starttijden zijn tussen 17.00 uur en 18.30. Je kunt je voorkeur qua starttijd opgeven via het inschrijfformulier. Dan proberen we daar rekening mee te houden. Je kunt je uiterlijk tot dinsdagochtend 12.00 uur inschrijven.  

't Prijskaartje
Deelname kost € 32,50 per keer (€ 9,50 voor rondekaarthouders). Dit is inclusief 2 drankmuntjes, greenfee én kans op de hoofdprijs.

Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST vóór of na de 9 holes (eigen keus) een heerlijke dagschotel aan voor slechts € 12,50. Laat even weten bij je aanmelding of je hier gebruik van wilt maken. 

Inschrijfformulier AWE-some

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Handicap *
Ik speel graag mee op: *

Voorkeur starttijdBen je in het bezit van een rondekaart van Golfbaan Bentwoud? *
Wil je gebruikmaken van de dagschotel-aanbieding voor €12.50? *
Opmerkingen/vragen
Toestemming *

Donatie Support Casper?

Beveiligingscode