Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer
AWE-some: AfterWork Eclectic!

AWE-some: AfterWork Eclectic!

AWE-some staat voor AfterWork Eclectic: gezellig samen golfen met je (golf)vrienden na het werk. Dat is nog eens ontspannen! Na het succes van de edities in voorgaande jaren, is er besloten om een nieuwe editie te starten in de maanden mei/juni. We spelen op zes dinsdagavonden 9 holes op de B-lus en bij één deelname maak je al kans op de geweldige prijs. Maar... hoe meer je meespeelt, hoe groter je kans op goede scores en hoe groter de kans op de prachtige hoofdprijs: een fantastisch (gepersonaliseerd) GolfRebels prijzenpakket t.w.v. € 200,-! 

Houd de avonden vrij in je agenda en speel en eet gezellig mee! 

Tijdens deze speelavond (29 juni) kun je jouw allerlaatste score neer te zetten, dus pak deze kans en zorg dat je erbij bent! Tijdens deze laatste speelavondspeel je bovendien mee met een speciale jubileumeditie, aangezien Golfbaan Bentwoud deze week haar 10-jarig bestaan viert. Hierdoor geniet je na afloop geniet van lekkere drankjes én een heerlijke 'streetfood-snack'. 

Bij deze eclectic speel je (maximaal 6 keer) de B-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een dubbel bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus de strokes is je netto resultaat. 

Speelavonden
  • Dinsdagavond 18 mei 
  • Dinsdagavond 1 juni
  • Dinsdagavond 8 juni
  • Dinsdagavond 15 juni 
  • Dinsdagavond 22 juni  
  • Dinsdagavond 29 juni 
* Let op: dinsdagavond 25 mei wordt er niet gespeeld, aangezien er dan onderhoudswerkzaamheden zijn op de B-lus. 

Spelregels
  • Strokeplay Eclectic met 50% handicapverrekening. De handicap die je de eerste keer opgeeft telt mee voor het klassement. 
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • Scorekaart op de speelavond inleveren in de daarvoor bestemde bak bij ROEST.
  • De volgende dag komen de nieuwe tussenstanden online te staan.
​Meedoen? 
AWE-some is oorspronkelijk een inloopwedstrijd, maar vanwege het coronavirus dien je je op dit moment in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. De starttijden zijn tussen 16.30 uur en 19.00. Je kunt je voorkeur qua starttijd opgeven via het inschrijfformulier. Dan proberen we daar rekening mee te houden.

Je kunt je uiterlijk tot maandagochtend 12.00 uur inschrijven. Besluit je na die tijd alsnog mee te doen? Bel dan naar onze eventmanager (0172 – 583010) om te kijken of er nog een plekje vrij is. 

't Prijskaartje
Deelname kost € 32,50 per keer (€ 12,50 voor rondekaarthouders). Dit is inclusief greenfee, twee drankjes & een streetfoodvoucher én kans op de hoofdprijs.

De AWE-some wordt mede mogelijk gemaakt door GolfRebels: stijlvolle en comfortabele lifestyle- & golfwear.