Bentwoud golf

Bentwoud golf, geniet van golfen op een prachtige baan!

Golfbaan Bentwoud ligt in Benthuizen - vlakbij Zoetermeer - in het rustige natuur- en recreatiegebied Bentwoud. Met maar liefst 36 gevarieerde holes is het golfen op deze baan voor zowel professionals als onervaren golfers een uitstekende sportieve uitdaging. In het Bentwoud golf je op een ontspannen en uitdagende manier op de vele holes en je geniet van goede faciliteiten en een rustige omgeving.
 
De holes zijn gevarieerd, uitdagend en erg verrassend, wat golfen in het Bentwoud tot een unieke en mooie ervaring maakt. Wij verwelkomen graag onervaren golfers die de sport beter willen leren kennen, maar ook geoefende golfers en professionals kunnen op onze golfbaan terecht. Maak kennis met golfbaan Bentwoud en golf binnenkort op onze greens. Voor een voorproefje nodigen we je uit om de virtuele tour te bekijken!

Diverse golffaciliteiten

In het Bentwoud golf spelen is voor iedereen, want wij beschikken over verschillende faciliteiten. Het hoogtepunt is natuurlijk onze prachtige baan met 27 holes. Maar ook beginners of golfers die aan hun Handicap willen werken, bieden wij genoeg mogelijkheden. Zo beschikken wij over een uitdagende Par 3/4 baan en diverse andere aanvullende faciliteiten. Bentwoud golffaciliteiten:
  • Golfacademy
  • Driving range
  • Putting green
  • Chipping green
  • Practice green
Of je nu eenmalig komt golfen in het Bentwoud of dit op regelmatige basis wilt doen, wij bieden je allerlei voorzieningen. Ook hangt er altijd een ontspannen, fijne sfeer en iedereen is welkom. Jong en oud.


Golfen in het Bentwoud, kom bij ons langs

De 27 holes zijn verdeeld over verschillende lussen die allemaal van elkaar variëren in moeilijkheidsgraad, afstand en inrichting. Het spelen van golf in het Bentwoud zal geen moment vervelen door de uitdaging, de rust en fijne faciliteiten. Wij nodigen je uit om langs te komen en de verschillende lussen van Golfbaan Bentwoud zelf te ontdekken. De golfbaan is binnen 10 minuten te bereiken vanuit Zoetermeer, alsook vanaf de A12. Maar ook vanuit andere richtingen is Golfbaan Bentwoud zeer goed aan te rijden. Met een flinke hoeveelheid holes in een prachtige omgeving is het absoluut de moeite waard om langs te komen. Wij kijken alvast uit naar je komst! Speel snel in het Bentwoud golf tegen een aantrekkelijk tarief en reserveer vandaag nog je starttijd.