Heb jij er zin in?

Gezellig, gastvrij en altijd verrassend. Dat is Golfbaan Bentwoud. Door de ligging midden in het natuur- en recreatiegebied Bentwoud beleef je bij ons de golfsport optimaal. Met een 27-holes wedstrijdbaan, Par 3/4 baan en vele oefenfaciliteiten valt er altijd genoeg te beleven.
 
imageimageimage

Uitdaging genoeg voor iedereen.


De 36 uitstekend onderhouden en gevarieerde holes zijn geschikt voor het spel van zowel de beginnende als ervaren golfer. Door de verscheidenheid aan lussen en de uitgebreide oefenfaciliteiten kan iedereen bij ons de passie voor de golfsport ontdekken en beleven. En dat alles tegen aantrekkelijke tarieven. 

De eerlijke, snelle greens blijven ook in de winter uitstekend bespeelbaar. Bovendien beschikken de ruime oefenfaciliteiten over LED-verlichting waardoor je ook ’s avonds uitgebreid kunt komen trainen. Uiteraard is de toegang tot alle oefenfaciliteiten gratis. 

De golfbaan beschikt over een landgoedstatus en daar zijn wij trots op. Vanwege deze status genieten ook wandelaars, hardlopers en fietsers van het opengestelde terrein. Diverse wandel- en fietsroutes doorkruisen de golfbaan. Beleef het zelf en doe de virtuele tour!
 
 

Bentwoud op zijn best:

27-holes wedstrijdbaan voor spelers met Handicap 54 of lager
Wedstrijdbaan bestaat uit 3 lussen: Oostwoud, Zuidwoud en Westwoud
Par 3/4 baan, uitermate geschikt voor beginnende golfers
Driving range met overdekte afslagplaatsen (verlicht)
Putting green (verlicht)
Putting & Chipping green
Practice green
Oefenbunker (verlicht)

Impressie

Benieuwd naar hoe de baan eruitziet? Wij laten je graag alvast wat beelden zien.

Baandetails

Iedere lus kenmerkt zich door een geheel eigen karakter. Kies de lus die bij je past.

Oefenfaciliteiten

Oefenen kun je bij ons volop op een van de vele oefenfaciliteiten.