Veelgestelde vragen golfarrangementen

Kan ik nog een evenement organiseren in tijden van corona?
Ja! Met aangepaste regels en de getroffen maatregelen is het mogelijk om op Bentwoud een evenement te organiseren. We helpen je graag om te kijken naar de mogelijkheden en de aanpassingen die gehanteerd worden op de golfbaan en in het restaurant in tijden van corona.
Ik kom golfen met een groep van 9 personen of meer. Krijg ik korting en zo ja, hoeveel?
Wanneer je met 9 personen of meer komt golfen gelden groepstarieven. Afhankelijk van de grootte van de groep, de spelvorm, teesluiting, dag, extra opties en aavullende horeca doen wij een passend voorstel. 
Ik ben lid van ANWB Golf/SGB/SGWN. Geldt deze korting ook bij een evenement?
Indien je ervoor kiest om een evenement op Golfbaan Bentwoud te organiseren, gelden de groepstarieven en vervallen de tarieven voor ANWB Golf/SGB/SGWN. Golfbaan Bentwoud doet altijd een passend voorstel afhangend van de groepsgrootte, de dag dat je komt golfen, teesluiting, extra opties en aanvullende horeca.
Wat zijn de kosten van een golfarrangement?
Bekijk de prijzen op onze pagina groepsarrangementen. Deze prijzen zijn gebaseerd op groepen tot 9 personen. Wil je graag met meer personen komen? Dan verzorgen wij graag een passend groepsvoorstel. 
Ontvang ik korting op een groepsarrangement als lid van ANWB/SGB/SGWN?
Als lid van ANWB/SGB of SGWN ontvang je géén korting op het groepsarrangement. Een groepsarrangement is namelijk altijd een combinatie tussen greenfee en horeca en is bovendien al een gereduceerd tarief. 
Wat is het verschil tussen een teesluiting, dubbele tee-start en shotgun?
Bij een teesluiting start de groep achter elkaar van hole 1 (enkele tee). Het maakt hierbij niet uit of je 18 of 9 holes speelt. Bij een dubbele tee-start wordt er over twee tees gestart (hole 1 en 10). Hiervoor kan alleen gekozen worden als er 18 holes gespeeld worden. Er geldt een toeslag van € 7,50 per persoon voor een dubbele teestart. Bij een shotgun start iedereen tegelijkertijd vanaf een andere hole. Hiervoor moet de baan lange tijd van tevoren 'leeggemaakt' worden, waardoor er een ander prijskaartje aanhangt. 
Niet iedereen in mijn groep kan golfen. Bieden jullie ook andere mogelijkheden?
Zeker! Wij zorgen ervoor dat ook deze groep een heerlijke dag beleefd. Door het volgen van een unieke en leerzame golfclinic van één van onze pro’s bijvoorbeeld. Of door heerlijk tot rust te komen op ons terras en te genieten van het uitzicht. Het is ook mogelijk om een fietstocht of boswandeling te maken. Onze Event Manager helpt je graag met meedenken, hoe klein of groot de groep ook is.
Welke extra opties bieden jullie?
Mocht je graag dat beetje extra’s willen, dan regelen wij dit graag. Zo kunnen wij met alle liefde het volgende voor je doen:
  • Een Longest drive/ Neary uitzetten in de baan
  • De scorekaarten personaliseren
  • Helpen bij het tellen van de scores
  • Het opzetten van een prijsuitreiking
Wat zijn de kosten van een golfclinic?
Afhankelijk van de grootte van de groep doen wij altijd een passend voorstel om een golfclinic bij te wonen. Hierbij wordt rekening gehouden met het aantal personen, de pro-kosten per uur en het gebruik van onze oefenfaciliteiten, golfclubs en golfballen.
Ik wil een zaal huren. Hoe doe ik dat en wat zijn de kosten?
Van vergaderingen tot trainingen en workshops, wij bieden ruimte voor elk gewenst evenement. Onze Event Manager helpt je graag met het opstellen van de perfecte dag. Geef bij de aanvraag aan voor welke datum je de zaal wilt huren, samen met de organisatiewens. Je krijgt dan binnen twee werkdagen een reactie.
Waarvoor kan ik de zaal huren?
Onze zalen zijn voor veel doeleinden te gebruiken:
  • Bijeenkomsten en vergaderingen
  • Workshops
  • Verjaardagen en partijen
  • Zelfs bruiloften!
Wij maken graag een afspraak om alle wensen met je door te spreken en komen dan met een passend voorstel. 
Welke horeca-opties bieden jullie?
Los van onze arrangementen kunnen wij altijd met een passend voorstel komen compleet gebaseerd op jouw voorkeuren. Geef bij de aanvraag aan wat je wensen zijn, dan regelen wij de rest!
Ik ben allergisch/vegetarisch. Moet ik dat van tevoren aangeven?
De keuken hoort het graag wanneer iemand een allergie of speciale voorkeur heeft. Er wordt altijd een passend alternatief geboden.