Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer

Onze perfecte invulling, passend in jouw budget

Alles is duidelijk, de keuze is gemaakt. Het mooiste van jouw keuze is misschien nog wel dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. En dat ook nog eens passend binnen jouw budget. Volledig transparant en zonder kosten achteraf.
 
imageimageimage
Het enige wat je nog hoeft te doen is de perfecte golfbeleving te putten. Dit doe je door onderstaand formulier vrijblijvend in te vullen. Binnen 48 uur (op werkdagen) ontvang je van ons de scherpste all-in offerte! 

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Gewenste datum: *
Aantal personen: *
Offerte aanvragen voor: *

Graag wil ik gebruikmaken van de volgende extra opties:

Overige wensen/vragen?
Toestemming *

Beveiligingscode