Veel voordeel voor de vrije golfer.

Hoor je bij de groeiende groep golfers die wel de handicap wil laten registreren, maar zich niet aan een golfclub wil binden? Omdat je wellicht pas begonnen bent met golfen of niet genoeg tijd hebt voor allerlei clubactiviteiten? Stichting Golfsport Bentwoud biedt je dan een zeer voordelig en aantrekkelijk pakket.
 
 
imageimageimage

Stichting Golfsport Bentwoud


De stichting bouwt mee aan Golfbaan Bentwoud. Buiten de bijdrage aan de NGF voor de pasjes, komt je contributie volledig ten goede aan het golfplezier op Golfbaan Bentwoud. Zo draag je als lid van Stichting Golfsport Bentwoud bij aan de lesfaciliteiten en het verbeteren van de oefenfaciliteiten voor de golfer. Daar zijn wij (en alle andere golfers) je heel dankbaar voor! Daarom bieden wij je ieder jaar een pakket aan met diverse voordelen, zoals meespelen met diverse 9-holeswedstrijden, korting op rondekaarten én op een lidmaatschap van Golfacademy Bentwoud.

Lid worden?

Het tarief voor een lidmaatschap van Stichting Golfsport Bentwoud bedraagt € 79,- per jaar. Print het inschrijfformulier vandaag nog uit en word lid. Het ingevulde formulier lever je in bij de receptie van Golfbaan Bentwoud.

Inschrijfformulier Stichting Golfsport Bentwoud

Veel ledenvoordeel in 2018

Je krijgt op je greenfee 15% persoonlijke greenfeekorting
Een gereduceerd tarief voor je rondekaart.
Eénmalig 25% korting op groepspakketlevel 3 of 4 bij Golfacademy Bentwoud
Standaard NGF-pakket incl. NGF WA-verzekering, 2x per jaar Golf.nl Magazine, Handicapregistratie en baanpermissie-registratie.
Kosteloos deelnemen aan de driving range competitie
Je ontvangt regelmatig uitnodigingen voor 9-holeswedstrijden
SGB Driving Range Competitie

SGB Driving Range Competitie

Vanaf zaterdag 17 maart gaat de SGB Driving Range Competitie voor het eerst van start! Volg een themaclinic en speel daarna mee