Volledige complex gesloten t/m 6 april 2020.
Vanwege de corona-maatregelen is het volledige complex tot en met 6 april gesloten.
Meer informatie

De perfecte locatie voor zaken.

Door de goede bereikbaarheid, de rustige en inspirerende omgeving én het opvallende golfgebouw is Bentwoud de geschikte locatie voor evenementen, zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen. De golfbaan beschikt over ruime parkeergelegenheid en biedt alle benodigde faciliteiten in een prachtige omgeving. Ons team staat voor je klaar om jouw relaties gastvrij te ontvangen.
 
imageimageimage

Capaciteit


Onze zalen zijn prachtige ruimtes voor meetings, workshops en andere zakelijke events. De plek midden in het Bentwoud waar je je laat inspireren door de groene omgeving, onze gastvrijheid en de energie. In de zaal is standaard een flipover met stiften aanwezig. Indien gewenst kunnen wij de vergaderopstelling aankleden met notitieblokjes en pennen. Tevens beschikken wij over een beamer en een LCD scherm met laptop-aansluiting (HDMI en VGA).
 

Zaal 1


Boardroomopstelling tot 14 personen
U-opstelling tot 12 personen
Carréopstelling tot 12 personen
Theateropstelling tot 20 personen


Zaal 2


Boardroomopstelling tot 26 personen
U-opstelling tot 32 personen
Carréopstelling tot 40 personen
Theateropstelling tot 140 personen


Arrangementen


Het team van Roest is specialist in het verzorgen van culinaire verwennerijen tijdens uw event of bijeenkomst. Wij bieden keuze uit verschillende vergaderarrangementen, die we graag in overleg op maat samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannende pauze met een golfclub in de handen?


Wil je meer informatie of reserveren? Vul het onderstaande formulier in of bel met de afdeling evenementen via 0172 – 58 30 10.

Contactformulier zalenverhuur

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Opmerkingen/vragen
Toestemming *

Beveiligingscode
Lisa Jacobs

Waar kan ik je mee helpen?

Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem contact op met Lisa Jacobs via 0172 – 58 30 10 of stuur een mail naar events@golfbaanbentwoud.nl