Wedstrijd Stichting Handicart

Wedstrijd Stichting Handicart

Op zaterdag 29 juni organiseert Golfbaan Bentwoud de jaarlijkse wedstrijd voor Stichting Handicart. Tijdens deze dag wordt er een 18-holes wedstrijd gespeeld op de A- & C-lus waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een gezellige BBQ bij restaurant ROEST.

De wedstrijd
Iedereen is welkom om mee te spelen! De spelvorm van deze dag is greensome, wat betekent dat er wordt gespeeld in een team van twee personen tegen een ander team van twee personen. Totaal speel je dus met zijn vieren in een flight, twee tegen twee. Beide spelers van hetzelfde team slaan af, zij kiezen de naar hun inzicht beste bal en spelen daar om en om mee verder. 

Schrijf je dus in met je golfmaatje! Kun je geen geschikt golfmaatje vinden? Geen probleem, dan gaan wij voor je opzoek naar een geschikte partner. Het winnende team mag deelnemen aan de regiofinale bij Golfclub Zeegersloot op vrijdag 20 september. 

Stichting Handicart
Meer dan 20.000 golfers in Nederland zijn op dit moment afhankelijk van een handicart tijdens het spelen. De Stichting stelt tijdelijk of permanent mindervalide golfers in staat het golfspel te blijven beoefenen. Door donaties, giften, legaten en schenkingen verkrijgt de Stichting de benodigde gelden om Handicarts aan te schaffen en te plaatsen op 114 golfclubs in Nederland. Ook op Golfbaan Bentwoud kun je gebruik maken van deze Handicarts.

Programma
10:00 uur:   Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers bij ROEST
11:00 uur:    Start 18 holes greensome wedstrijd middels een 2 tee start A- & C-lus
16:00 uur:    Binnenkomst en aansluitend de prijsuitreiking
17:30 uur:    Start gezellige BBQ bij ROEST

Inschrijfgeld
Greenfee:   € 50,00 (of middels rondekaart) 
BBQ:          € 25,00
Van deze € 50,00 gaat € 5,00 rechtstreeks naar Stichting Handicart. Heb je een rondekaart? Dan betaal je bij de wedstrijdtafel € 5,00. Dit bedrag komt ten goede aan Stichting Handicart. 

Clubconsul Henk Krocké is de organisator van deze wedstrijd en zorgt op deze dag voor een mooie prijzentafel. 
   

Inschrijfformulier Stichting Handicart

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Handicap *
Heb je een rondekaart? *
Ik neem deel aan: *Wil je je als koppel inschrijven? Noteer dan hier de naam en handicap van je golfpartner!
Heb je vragen/opmerkingen?
Toestemming *

Beveiligingscode