SGB Ledendag

SGB Ledendag

Op zaterdag 19 oktober houdt Stichting Golfsport Bentwoud de tweede editie van de SGB Ledendag. Deze dag is de pérfecte gelegenheid om mee te spelen met een 9-holeswedstrijd én kennis te maken met andere SGB-leden. Waar het tijdens deze dag vooral om draait is plezier hebben in en om de baan en te ontdekken hoe leuk het eigenlijk is om mee te spelen met wedstrijden.

Voor deze speciale wedstrijd hebben we leuke extra's toegevoegd, zoals het Floating Target, een Impossible Putt en extra ondersteuning van de pro’s die jou tijdens de wedstrijd van tips & tricks voorzien. Daarnaast hebben we nog diverse verwennerijen, waar we je graag op 19 oktober mee verrassen. 
 

Het complete programma

13:00 uur: inloop bij ROEST met koffie/thee      
13:15 uur: mogelijkheid om in te slaan     
14:00 uur: openingswoord en speluitleg in ROEST 
14:10 uur: vertrek richting startholes 
14:30 uur: start 9-holes shotgunwedstrijd 
17:00 uur: binnenkomst deelnemers, prijsuitreiking en borrel
Aansluitend kun je de hele avond gebruikmaken van de dineraanbieding bij ROEST
 

Je eerste keer? 

Heb je nog niet eerder een wedstrijd gespeeld of meegedaan aan bijvoorbeeld de Academy Tour? Geen probleem! Je krijgt vooraf een heldere uitleg en instructie mee de baan in. Daarnaast is er altijd iemand in de buurt die je kan helpen met bijvoorbeeld de puntentelling. Dus twijfel niet aan jezelf en speel een keer mee. Je zal zien hoe leuk het is!
 

'n Klein prijskaartje

Niet-rondekaarthouders                                : € 29,50
Rondekaarthouders (hele week geldig)       : € 9,50 (+ 1 tik van de rondekaart)
Het inschrijfgeld is inclusief de golfactiviteit waar mooie prijzen mee te winnen zijn, drivingrangemuntje, ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers, verwennerij in de baan en na afloop een drankje van het huis met smakelijke borrelhapjes.

 

Blijf je eten? 

Heb je na afloop van deze dag geen zin meer om zelf te koken? Maak dan gebruik van de dineraanbieding van ROEST en eet gezellig met ons mee. Voor € 20,- p.p. eet je een lekkere dagschotel naar keuze en schenken we een drankje en koffie óf thee van het huis. Je kunt deze dag kiezen uit: 
- Vleesgerecht: gepaneerde schnitzel met tomaat, kaas en kruidenboter uit de oven en frites. 
- Visgerecht: hele schol in een krokant jasje met remouladesaus en frites
- Vegetarische pasta: pasta alla norma
 

Doe mee!

Ben je enthousiast en wil je deelnemen aan deze speciale ledendag? Meld je vóór 14 oktober aan via onderstaand inschrijfformulier of stuur een e-mail naar communicatie@golfbaanbentwoud.nl.

Let op: dit evenement is exclusief voor leden van Stichting Golfsport Bentwoud

Inschrijfformulier SGB ledendag 2019

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Handicap *
Heb je een rondekaart? *


Blijf je dineren na afloop? *Vragen/opmerkingen
Beveiligingscode