Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de corona-maatregelen is het volledige complex tot en met 28 april gesloten.
Meer informatie
SGB Driving Range Competitie (afgelast)

SGB Driving Range Competitie (afgelast)

Tijdens de SGB Driving Range Competitie verzorgt de Academy iedere keer een training met diverse onderdelen. Zo worden er in 2020 maar liefst vijf van deze middagen georganiseerd! Zo oefen je de ene keer aan je swing en de andere keer wordt aandacht besteed aan de pitch of de chip. Maar dat is nog niet alles, want vervolgens speel je mee met de Drive, Chip en Putt competitie. En het leukste van dit alles is: als lid van Stichting Golfsport Bentwoud is deelname gratis!

Hoe werkt de Drive, Chip en Putt competitie? 
Drive, Chip en Putt is ontstaan in Amerika en momenteel razend populiar. Hoog tijd dus om ook op Golfbaan Bentwoud met deze spelvorm aan de slag te gaan. Tijdens een speeldag ga je de strijd aan met de andere deelnemers in drie onderdelen: afslaan, chippen en putten. Het doel is om bij deze drie onderdelen een zo hoog mogelijke score te behalen. Aan het einde van de competitiedag wordt een winnaar bekendgemaakt. 

De tweede SGB Driving Range Competitie is op zaterdag 4 april. Je kunt je per speeldag inschrijven (max. 24 deelnemers per dag). Om iedereen een eerlijke kans te geven een keer deel te nemen, beland je nadat je al een keer hebt deelgenomen, onderaan de inschrijflijst voor de volgende speeldag. Indien de inschrijving dan nog niet vol is, kun je uiteraard alsnog deelnemen. 

Programma
​13.45 uur: Ontvangst bij de klok bij de Driving Range
14.00 uur: Start trainen o.l.v. de golfprofessional
​15.00 uur: Drive, Chip en Putt competitie
Rond 16.00 uur: Programma afgelopen

* Deelname is exclusief voor leden van Stichting Golfsport Bentwoud

Inschrijfformulier SGB Driving Range Competitie zaterdag 4 april

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Handicap *
Opmerkingen/vraag
Toestemming *

Beveiligingscode