Golfen voor het goede doel: Stichting DaDa!

Golfen voor het goede doel: Stichting DaDa!

Op zaterdag 14 september organiseert Rotary Club Boskoop de eerste Groene Hart Golfdag op Golfbaan Bentwoud! Een mooie dag voor zowel de ervaren als beginnende golfer. De opbrengst van deze dag is bestemd voor het goede doel: de realisatie van een kindvriendelijke polikliniek in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda, een project van Stichting DaDa.

De ervaren golfers spelen een 18-holes Texas Scramble-wedstrijd met leuke prijzen. Onderweg kan men deelnemen aan diverse leuke uitdagingen, zoals de ‘hole-in-one’-challenge. Deze heeft als hoofdprijs een spiksplinternieuwe Volvo, beschikbaar gesteld door Volvo Hooftman! 

Ook voor de niet- en beginnende golfers is genoeg te doen, waaronder een leuke golfclinic van de golfpro’s van Bentwoud, waarbij ook een aantal echte holes gespeeld worden. De dag sluiten we af met een gezellige BBQ voor iedereen!

Programma golfwedstrijd
10.00 uur: ontvangst gasten bij ROEST
11.00 uur: start 18-holeswedstrijd
16.30 uur: gezellige borrel & aansluitend heerlijke BBQ

Programma golfclinic
12.30 uur: ontvangst met lunch
14.00 uur: start golfclinic (duur ca. 2,5 uur)
16.30 uur: gezellige borrel & aansluitend heerlijke BBQ 

Het goede doel: Stichting DaDa
Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben. De steun van bedrijven en personen is daarbij natuurlijk onmisbaar. Stichting DaDa blijft keihard werken aan die ene droom: Zorg voor een goede Kinderzorg in heel Nederland. Kunnen wij ook op uw steun rekenen?

Inschrijfformulier Rotary Golfdag 14 september

Naam *
Handicap (indien aanwezig)
Maak een keuze uit één van onderstaande activiteiten *Noteer de namen én handicaps van (eventuele) mede-spelers:
Ik geef graag een extra gift voor het goede doel (Stichting DaDa en Stichting Community service zijn ANBI-instellingen; uw gift is dus aftrekbaar). Vul het bedrag in onderstaand vak in.
(Factuur-)adres *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Beveiligingscode