Golfcafé: 9 holes touwtjeswedstrijd

Golfcafé: 9 holes touwtjeswedstrijd

Hét golfcafé is het vrijdagmiddagevent voor iedereen die het leuk vindt om te netwerken tijdens een gezellige borrel en een 9-holeswedstrijd.

Het volgende golfcafé vindt plaats op vrijdagmiddag 1 februari. Tijdens deze middag is er uiteraard voldoende gelegenheid tot netwerken én introduceren we een nieuw concept 'De Young Business Club'. Natuurlijk wordt er ook gegolft en speel je dit keer mee met met een 9 holes touwtjeswedstrijd. Wel zo leuk weer eens een andere spelvorm toch? 

Een touwtjeswedstrijd?
Iedere speler krijgt een stuk touw mee met de helft van zijn of haar handicap in meters. Dit touw mag vervolgens tijdens het spel naar eigen inzicht overal gebruikt worden ter verbetering van zijn ligging, ook dichter bij de hole. Als het touw opgebruikt is wordt de ronde uitgespeeld en kijkt men wie het minste aantal slagen heeft gebruikt over de totale ronde. Het gebruikte touw telt niet als slag.  

 

Programma Golfcafé ZakelijkBentwoud
13:00 uur     : ontvangst in ROEST
13:30 uur     : start golfen op Westwoud (C-lus)
16:00 uur     : gezellige borrel en prijsuitreiking
17:30 uur     : mogelijkheid tot diner: bami speciaal met ham, spiegelei en satésaus. 

Iedereen is welkom bij het ZakelijkBentwoud Golfcafé! Deelname kost € 40,- per persoon en voor rondekaarthouders € 20,-. Dit is inclusief ontvangst met koffie/ thee met iets lekkers, borrelhapjes en 3 drankjes. Het diner is voor eigen rekening. 

Doe mee en schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Eén dag voor de wedstrijd sturen we je de flightindeling toe. Dus graag ontvangen wij je aanmelding uiterlijk donderdag 31 januari vóór 12:00 uur. 

Inschrijfformulier Golfcafé 7 juni

Bedrijfsnaam *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Handicap *
In het bezit van een rondekaart van Golfbaan Bentwoud *
Ik eet mee: *Opmerking/vragen
Toestemming *

Beveiligingscode