AfterWork Eclectic

AfterWork Eclectic

AWE-some staat voor AfterWork Eclectic: gezellig samen golfen met je (golf)vrienden na het werk. Dat is nog eens ontspannen! We spelen op zes dinsdagavonden 9 holes op de A-lus en bij één deelname maak je al kans op de geweldige prijs. Hoe meer je meespeelt, hoe groter je kans op goede scores en hoe groter de kans op de prachtige hoofdprijs: 12 dozijn Pinnacleballen met eigen (bedrijfs)logo. Houd de avonden vrij in je agenda en speel en eet gezellig mee! 

Bij deze eclectic speel je (maximaal 6 keer) de A-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een dubbel bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus de strokes is je netto resultaat.

Speelavonden
•  Dinsdagavond 25 september - Grande Finale

Spelregels
•  Strokeplay Eclectic met 50% handicapverrekening
•  Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee (marker verplicht)
•  Scorekaart inleveren bij ROEST

​Meedoen? 
AWE-some is een inloopwedstrijd, maar laat even weten of je meedoet bij de receptie of via de website, dan leggen wij een scorekaart voor je klaar. Je kunt inlopen vanaf 16.00 uur, waarna je vanaf 16.30 uur kunt starten. 

Deelname kost € 30,00 per keer (€ 10,00 voor rondekaarthouders). Dit is inclusief 2 drankjes, greenfee en kans op de geweldige prijs. Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST vóór of na de 9 holes (eigen keus) een heerlijke dagschotel aan voor slechts € 12,50.

Tussenstand