36 van Bentwoud: golfen tegen kanker.

Golfbaan Bentwoud komt op zaterdag 23 juni in actie tegen kanker tijdens de 36 van Bentwoud! Dit is je kans om op één dag van de fraaie lay-out en de 36 prachtige holes te genieten. Onder de naam GOLF4LIFE willen we deze dag proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF en daarmee voor onderzoek tegen kanker.  
 
imageimageimage

Durf jij de uitdaging aan? 

Zoals de naam het al zegt, speel je dus op één dag de uitstekend onderhouden 36 holes van Golfbaan Bentwoud. Om 08.30 uur start je tegelijkertijd met alle andere deelnemers middels een shotgun op de A-B-C lus, de Par 3 baan (6 holes) en drie extra locaties. I.v.m. de werkzaamheden van Tennet aan de elektriciteitsmasten op de Par 3 baan zijn er dit jaar maar 6 holes beschikbaar. In plaats daarvan kom je drie verrassende, extra spelelementen tegen, zoals het Floating Target. Hierdoor word je nog eens extra uitgedaagd! 

De spelvorm tijdens deze dag is individueel stableford. Voor alle deelnemers die de 36 holes hebben bedwongen, ligt er in uiteindelijk in ROEST een mooie herinnering klaar. Natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen bij de 36 van Bentwoud.
 

ROEST4LIFE

Tijdens de dag wordt op meerdere plaatsen eten en drinken verkocht in de baan en rond het golfgebouw. Door gebruik te maken van een horeca-kaart reken je aan het einde van de dag de genuttigde consumpties af bij ROEST. Wel zo fijn! 
 

BIRDIE4LIFE & LOTTERY4LIFE

Iedere birdie die tijdens de 36 van Bentwoud wordt gemaakt is geld waard dankzij sponsoring van particulieren en bedrijfsleven. Daarnaast kun je tijdens de wedstrijd en bij binnenkomst loten kopen en kans maken op prachtige gesponsorde prijzen. De hele opbrengst van BIRDIE4LIFE en LOTTERY4LIFE gaat naar het goede doel.  
 

​Tarieven

Iedereen is welkom om deel te nemen. Het inschrijfgeld voor deze complete golfdag is zo laag mogelijk gehouden en is inclusief de greenfee voor 36 holes, een mooie prijzentafel én een bedrag dat rechtsreeks naar het goede doel gaat. Betaling vindt plaats door middel van een automatisch incasso. 
  • ​Alle greenfeespelers: € 80,- p.p. (waarvan € 20,00 rechtstreeks naar het KWF gaat)
  • ​Alle rondekaarthouders: € 50,- p.p. (waarvan € 20,00 rechtstreeks naar het KWF gaat) + 2 tikken van de rondekaart 
Rondekaarthouders kunnen ook gebruikmaken van het tarief van € 80,00. Er worden dan geen ronden in rekening gebracht. 
 

Doe mee en steun KWF

Meld je aan voor de 36 van Bentwoud via onderstaand inschrijfformulier. Aanmelden kan tot 16 juni, maar in verband met een beperkt aantal deelnemersplaatsen worden de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandeld. Dus wacht niet te lang met inschrijven. 


Doneren? 

Wil je wel graag doneren aan het KWF, maar niet meedoen aan de 36 van Bentwoud? Ga dan naar onze actiepagina waar je helemaal naar eigen wens een donatie kunt doen. Onze dank is zeer groot!  

Naar de actiepagina van Golfbaan Bentwoud


Vragen? 

Mocht je nog vragen hebben over dit unieke evenement of over het doen van een donatie dan kun je contact met Cleo opnemen via events@golfbaanbentwoud.nl 

Inschrijfformulier 36 van Bentwoud

Voornaam *
Achternaam
Telefoonnummer *
E-mail *
Woonplaats *
Handicap *
NGF nummer *
Thuisclub *
Ben je in het bezit van een rondekaart van Golfbaan Bentwoud? *
Bankrekening (IBAN) *
Tenaamstelling *
Opmerkingen/vragen
Middels dit formulier geef ik toestemming voor een eenmalig incasso voor mijn deelname aan de 36 van Bentwoud *

Toestemming *

Beveiligingscode