36 van Bentwoud: golfen tegen kanker.

Golfbaan Bentwoud is op zaterdag 23 juni in actie tegen kanker gekomen tijdens de 36 van Bentwoud! Onder de naam GOLF4LIFE hebben wij een geweldig bedrag bij elkaar gehaald voor het KWF en daarmee voor onderzoek tegen kanker.  
 
imageimageimage

 

Eind bedrag GOLF4LIFE

Golfbaan Bentwoud kwam op zaterdag 23 juni tijdens de 36 van Bentwoud in actie tegen kanker onder de naam GOLF4LIFE. Tijdens deze dag is er geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen met voor het KWF en daarmee voor onderzoek tegen kanker. Wij kunnen met trots melden dat er maar liefst € 4500,- opgehaald is. Een prachtig bedrag! Deelnemers, vrijwilligers, sponsors bedankt voor jullie inzet!  


Winnaars 36 van Bentwoud

De prijswinnaars van de dag waren:

Handicap categorie 0 - 22Peter Koelmans
Handicap categorie 22.1 - 54Ilse Nadort
Neary A4Ed Petersen
Neary B3Joke van der Togt
Neary C3Jeroen Roos

Bekijk hier alle scores
 

Winnende lotnummers

Aan het einde van de middag is er een grote loterij geweest. Had je hiervoor lootjes gekocht, maar kon je er niet bij zijn? Bekijk dan snel of je een prijs hebt gewonnen. De prijs is op te halen bij de receptie, uiteraard op vertoon van jouw winnende lotnummer! 

 

Bekijk hier de winnende lotnummers

 

Doneren? 

Wil jij nog graag een donatie doen aan het KWF? Ga dan naar onze actiepagina waar je helemaal naar eigen wens een donatie kunt doen. Onze dank is zeer groot!  

 

Terugblik 36 van Bentwoud

Wat was het een prachtige dag!