Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van Golfbaan Bentwoud?
In de wintermaanden bent u iedere dag welkom bij onze receptie tussen 08:00 en 17:00 uur. In de zomermaanden is de receptie langer geopend. Let op! Bij slechte weersomstandigheden kunnen de openingstijden worden aangepast
Worden flights altijd volgeboekt?
Wij streven naar een optimale baanbezetting, maar proberen ook zoveel mogelijk aan individuele wensen tegemoet te komen. Bij 1-ballen kan er bijgeboekt worden. Er wordt niet bijgeboekt bij 2-, 3- en 4-ballen.
Hoe kan ik mijn starttijd reserveren?
Je kunt een starttijd boeken via onze website of de ikgagolfen-app. Onze receptie is iedere dag telefonisch bereikbaar op 0172 - 58 30 10 (keuze 1). Klik hier voor de actuele openingstijden (let op: het kan erg druk zijn). 
Hoe lang van tevoren kan ik starttijden boeken?
Clubleden, Fairpashouders en Greenfeespelers kunnen 7 dagen voorafgaande aan de speeldatum een starttijd reserveren. Voor bedrijfsleden geldt een tijdsperiode van maximaal 2 weken vooruit. 
Wat kost het om op Golfbaan Bentwoud te spelen?
Toegang tot de driving range is gratis. Meer informatie over de tarieven vind je hier.
Hoeveel tijd zit er tussen de flights?
Op de wedstrijdlussen starten de flights om de 8 minuten en op de Par 3/4 om de 10 minuten
Kan ik op Bentwoud mijn auto makkelijk parkeren?
Met ons grote parkeerterrein voor de deur, is er altijd wel een (gratis) plek voor je auto.
Kan ik op Bentwoud mijn elektrische auto opladen?
Wij kijken met een groene blik aan tegen het milieu.  Op ons parkeerterrein vind je daarom zes laadpalen die met iedere laadpas bruikbaar zijn. Zo werken we met elkaar aan een groene toekomst!
Hoe kom ik bij Golfbaan Bentwoud?
Vanuit Den Haag A12: Op de A12 neem Afslag 8 (Bleiswijk). Einde van de afrit links afslaan en weg N209 volgen. Houdt de borden 'Bentwoud West' aan. Bij de rotonde eerste afslag naar rechts nemen en vervolgens borden golfbaan volgen.    

Vanuit Leiden N11: Op de N11 de afslag Hazerswoude nemen. Bij de eerste rotonde de 3e afslag naar de N209. Ongeveer 5 km rechtdoor rijden tot de volgende rotonde, neem de eerste afslag naar de Hoogeveenseweg (rechts). Volg hier de borden 'Bentwoud West'. Bij de eerstvolgende rotonde, neem de derde afslag. Vanaf hier kun je de borden 'Golfbaan' volgen.

Direct contact

Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Bel dan met 0172 - 58 30 10 of stuur een mail met uw vraag naar: