Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer

Routebeschrijving

Het adres van Golfbaan Bentwoud is Boslaan 3 te Benthuizen. Omdat de meeste navigatiesystemen u (nog) niet naar de juiste locatie brengen, is het beter om het adres Omleidingsweg 1 Benthuizen in te voeren. Dit adres leidt u naar het Argos Tankstation. Op de rotonde op de N209 nabij dit tankstation volgt u de afslag Bentwoud West. Deze weg leidt u naar Golfbaan Bentwoud.


Auto

Vanuit Den Haag A12: Op de A12 neem Afslag 8 (Bleiswijk). Einde van de afrit links afslaan en weg N209 volgen. Houdt hier de borden 'Bentwoud West' aan. Bij de rotonde eerste afslag naar rechts nemen en volg vervolgens de borden 'Golfbaan'.

Vanuit Leiden N11: Op de N11 de afslag Hazerswoude nemen. Bij de eerste rotonde de 3e afslag naar de N209. Ongeveer 5 km rechtdoor rijden tot de volgende rotonde, neem de eerste afslag naar de Hoogeveenseweg (rechts). Volg borden 'Bentwoud West'. Rijd na circa 600 meter onder het viaduct door en volg de bocht mee naar links. Bij de rotonde de derde afslag nemen en vervolgens borden golfbaan volgen.​
 

Openbaar vervoer

Bus 165 richting Zoetermeer of Alphen a/d Rijn. Halte Benthuizen, Benthuizen (naast tankstation Argos). Bij de halte te voet richting Bentwoud-West de tunnel onderdoor. Vervolgens borden golfbaan Bentwoud volgen (10 minuten lopen). Let op: google maps en 9292 geven niet de juiste halte aan! 

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan met 0172 - 58 30 10 of stuur een mail naar: